Fivelkids

Fivelkids
Fivelkids zijn kinderen tot en met 18 jaar die lid zijn van LTC ‘t Fivelveld


Aanmelden voor tennisles bij LTC ‘t Fivelveld
Op de scholen in Appingedam worden jaarlijks tennisclinics gehouden tijdens de gymles. Voor de kinderen die enthousiast zijn na deze clinic is er opvolgend een gratis tennisles op onze club en op deze dag kunnen ze zich aanmelden voor onze proeflessen. In het voorjaar geldt dat kinderen 4 proeflessen kunnen krijgen voor €10 zonder gelijk lid te worden van onze vereniging. Ze kunnen eerst kijken of tennis iets voor ze is en dan pas besluiten om wel of niet verder te gaan met tennis.
Verder kan er op elk moment van het jaar begonnen worden met tennisles. Er is altijd een proefles mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op met de jeugdcommissie.

Kosten tennislessen
Kinderen die spelen in de categorie rood (6-8 jaar) betalen €28 per maand. Dit is een all-in abonnement. Hierin zitten de tennislessen, het clublidmaatschap en allerlei activiteiten voor de jeugd zoals tossavonden en het altijd leuke ouder-kind toernooi.


Voor de categorieën oranje (8-10 jaar), groen (10-12 jaar) en geel (12-18 jaar) geldt een maandtarief €33,-


Voor 2 keer in de week lessen geldt een 10% korting op de 2e les.


Tennisschool Smashing
Tennisschool Smashing verzorgt voor LTC ’t Fivelveld de organisatie en de betaling van de tennislessen. De tennislessen worden per maand betaald en er kan per seizoen opgezegd worden. Het zomerseizoen loopt van april tot half oktober en het winterseizoen van half oktober t/m maart. De winterlessen worden gegeven in sporthal Eelwerd in Appingedam.

Af- en aanmelden gaat via Tennischool smashing. Voor eventuele vragen over de lessen kan je bellen naar 050-7501540 of mailen naar [email protected]

Tijden tennislessen
Op dit moment, zomer 2020, worden de lessen aangeboden op dinsdag en donderdag.
Dinsdag 16:00-16:50 uur Rood
Dinsdag 16:50-17:40 uur Oranje 
Dinsdag 17:40-18:30 uur Geel
Donderdag16:00-16:50 uur Oranje
Donderdag 16:50-17:40 Groen
Donderdag 17:40-18:30 uur Geel


Juniorlidmaatschap
Je kan als junior (vanaf 12 jaar) ook alleen lid worden van LTC ’t Fivelveld zonder tennislessen te volgen. Een juniorlidmaatschap is €55 contributie per jaar. Het eerste jaar dat je lid wordt krijg je 50% korting op de contributie.

Vrij tennissen
Als lid kun je het buitenseizoen (april tot en met oktober) op de baan terecht. Je kunt een sleutel van het hek aanvragen.


Jeugdcompetitie
Het is ook mogelijk om competitie te spelen in het voorjaar en in het najaar. De jeugdcommissie stuurt in november en in juni de informatie over de competitie. Aanmelden
voor de competitie kan bij de jeugdcommissie.

Jeugdcommissie LTC ’t Fivelveld
Jenny Meijer
[email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM