Fivelkids

Stel je wilt graag op tennissen, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Kinderen tot 12 jaar (basisschool)

Op de scholen in Appingedam worden jaarlijks tennisclinics gehouden, via deze clinic kun je je aanmelden voor Maak Kennis Met Tennis (MKMT). Dat zijn 4 tennislessen voor €20,-. Je krijgt dan vier tennislessen om te kijken of tennis bij je past. Ben je enthousiast geworden en wil je daarna doorgaan met tennissen, dan betaal je €27,- per maand.

Dit is een het rood all-in pakket; Je wordt dan lid van de tennisclub, je krijgt nog 14 tennislessen, je wordt zodra het kan ingedeeld bij de competitie en je kan meedoen aan activiteiten binnen de club. Je bent ook automatisch ingedeeld voor de wintertraining in de sporthal Eelwerd tenzij je je hiervoor afmeldt.


Zodra je doorstroomt naar kids oranje (meestal vanaf 9 jaar) is het maandtarief €32,-. Af- en aanmelden gaat via Tennischool smashing. Voor eventuele vragen over de lessen kan je bellen naar 050-7501540 of mailen naar [email protected]

Kinderen vanaf 12 jaar
Je kan dan juniorlid worden van de tennisclub en betalen 54 euro contributie per jaar en bepalen zelf of ze daarnaast ook willen trainen en/of competitie willen spelen.

Het eerste jaar dat je lid wordt krijg je 50% korting op de contributie.
Aanmelden en kosten voor training staan op de website van Tennischool smashing.

Als lid kun je het hele seizoen op de baan terecht. Wil je daarnaast ook graag competitie spelen, hou dan je e-mail goed in de gaten. Zo rond november worden de e-mails verstuurd om je op te geven.

Je krijgt een KNLTB pasje als je lid wordt van de tennisclub. De pasfoto kan digitaal via het aanmeldformulier. Je hebt dit pasje nodig voor het spelen van competitie.

Voor vragen mag je altijd mailen.

Groetjes,

Jenny Meijer

jeugdcommissie tennis
[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM