Fivelkids

Fivelkids
Fivelkids zijn kinderen tot en met 18 jaar die lid zijn van LTC ‘t Fivelveld.


Aanmelden voor tennisles bij LTC ‘t Fivelveld
Voor de kinderen die enthousiast zijn kunnen in mei meedoen met een gratis tennisclinic op onze club en op deze dag kunnen ze zich aanmelden voor onze proeflessen. In het voorjaar geldt dat kinderen 4 proeflessen kunnen krijgen voor €10 zonder gelijk lid te worden van onze vereniging. Ze kunnen eerst kijken of tennis iets voor ze is en dan pas besluiten om wel of niet verder te gaan met tennis.
Verder kan er op elk moment van het jaar begonnen worden met tennisles. Er is altijd een proefles mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op met de jeugdcommissie.

Kosten tennislessen
Kinderen die spelen in de categorie rood (6-8 jaar) betalen €23 per maand. Dit is een all-in abonnement. Hierin zitten de tennislessen, het clublidmaatschap en allerlei activiteiten voor de jeugd zoals tossavonden en het altijd leuke ouder-kind toernooi.
Voor de categorieën oranje (8-10 jaar), groen (10-12 jaar) en geel (12-18 jaar) geldt een maandtarief €30,-

De tennislessen worden per maand betaald en er kan per seizoen opgezegd worden. Het zomerseizoen loopt van april tot half oktober en het winterseizoen van half oktober t/m maart. De winterlessen worden gegeven in sporthal Eelwerd in Appingedam.

Af- en aanmeldingen gaat via [email protected].

Maikel Borg

Maikel Borg (rechts op de foto) verzorgt voor Fivelveld de tennislessen. Maikel is 24 jaar, woont in Delfzijl en heeft jaren fulltime getennist. Hij heeft een aantal Future titels behaald in de dubbel en zijn hoogtse notering was 500 ATP in de dubbel.

Tijden tennislessen
Tijdens het voorjaar/de zomer 2022 worden de lessen aangeboden op dinsdag en woensdag op onze buitenbanen.


Dinsdag 17:30-18:30 uur Groen
Dinsdag 18:30-19:30 uur Geel 

Woensdag 16:30-17:30 uur rood & oranje
Woensdag 17:30-18:30 Groen 
Woensdag 18:30-19:30 uur Geel


Juniorlidmaatschap
Je kan als junior (vanaf 12 jaar) ook alleen lid worden van LTC ’t Fivelveld zonder tennislessen te volgen. Een juniorlidmaatschap is €55 contributie per jaar. Het eerste jaar dat je lid wordt krijg je 50% korting op de contributie.

Vrij tennissen
Als lid kun je het buitenseizoen (april tot en met oktober) op de baan terecht. Je kunt een sleutel van het hek aanvragen.


Jeugdcompetitie
Het is ook mogelijk om competitie te spelen in het voorjaar en in het najaar. De jeugdcommissie stuurt in november en in juni de informatie over de competitie. Aanmelden
voor de competitie kan bij de jeugdcommissie.

Jeugdcommissie LTC ’t Fivelveld
[email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144