Lidmaatschap en contributie

Lidmaatschap
Opgeven als lid kan digitaal via het opgaveformulier voor nieuwe leden. Het lidmaatschap geldt voor een jaar en wordt automatisch voor een jaar verlengd. Opzeggen kan alleen schriftelijk of per email voor 1 december bij de ledenadministrator ( [email protected] )

Introducees
Bestaande leden kunnen tegen gereduceerd tarief een introducee meenemen. De eerste keer mag je iemand gratis meenemen en daarna kost het € 5 per keer. Als je van deze regeling gebruik wilt maken, meld dit dan even bij het bestuur via [email protected].

Contributieregeling
De contributie wordt via automatische incasso verrekend. Indien er een herinneringsrekening moet worden verstuurd wordt € 10,00 extra in rekening gebracht. Het is mogelijk om de contributie gespreid te betalen, instucties worden per email verstuurd.

Na betaling kan het lidmaatschapspasje afgehaald worden, deze ligt in de kantine begin april bij de start van het buiten seizoen. Het pasje is nodig als je competitie gaat spelen en als je aan toernooien mee doet. Verder het je het pasje nodig voor het afhangen van de banen.

Contributiekosten

De contributie bedraagt:

Voor Bedrag   Opmerkingen
Seniorleden € 122.50,- per jaar    
Senior competitieleden* € 40,- per jaar   Spelen alleen competitie bij de club en stopt automatisch na het seizoen.
Zomerchallenge* € 40,- per jaar   vrij tennissen in de maanden, juni juli en augustus.
Jeugdleden € 56,- per jaar   vanaf 12 jaar

* Comptitielid is niet in combinatie met de zomerchallenge af te nemen.

Voor jeugdleden in de categorie rood, oranje en groen geldt een all-in abonnement. Dit is inclusief clublidmaatschap, zomer- en winterlessen en deelname aan jeugdactiviteiten.

Categorie rood € 23,- per maand   Betaling via de club

Categorie oranje en groen

€ 30,- per maand   Betaling via de clubSeniorleden krijgen het eerste jaar dat ze lid zijn maar liefst 50% korting op de contributie!
 
 

Met het clublidmaatschap kun je gebruik maken van de het  tenniscomplex aan de Farmsumerweg, verder wordt uit de contributie ook de KNLTB bondsafdracht betaald. De clublidmaatschapcontributie is echter los van het lesgeld.

 
Speel je competitie dan worden de kosten van de ballen verdeeld over de teams. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144