Baanregels

1. Het tennispark is afgesloten met een toegangshek. Een sleutel hiervan kan tegen betaling van €5,- in bruikleen worden verkregen bij Sophia de Jong (06-48562376). Met deze sleutel heeft u tevens toegang tot de kantine, de kleedruimtes en de toiletten.

2. U mag de baan alleen betreden met tennisschoenen. Deze schoenen hebben een harde rubberzool met een ondiep profiel.

3. Voor u op de baan gaat spelen, dient u zich in te schrijven via de KNLTB ClubApp. Hoe dit werkt kunt u vinden via de link: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/starten-met-tennis/knltb-clubapp/

4. Tijdsduur reserveren: Zowel bij enkel- als dubbelspel 1 uur. Is de baan na het spelen nog vrij, dan kunt u nog een uur reserveren. Zo heeft iedereen een kans om te spelen. Bij het reserveren dienen alle spelers vermeld te worden.

5. Nadat u heeft gespeeld, dient u de baan met een sleepnet te slepen, de lijnen te vegen en vervolgens sleepnet en bezem weer op te hangen op de daarvoor bestemde ophangpunten.

6. Slepen dient “rond” plaats te vinden, waarbij u van buiten naar binnen sleept: het voorbeeldschema hangt bij baan 1.

7. Wanneer er plassen op de baan staan mag er niet worden gespeeld. Ook mag er dan absoluut niet worden gesleept. Dit veroorzaakt namelijk schade aan de baan!

8. Als u als laatste het tennispark verlaat, dan dient u de baanverlichting en de verlichting in het clubhuis uit te doen en zowel het clubhuis als het toegangshek af te sluiten!

9. Help ons energie en geld te besparen: doe de baanverlichting uit als er na u niemand meer komt tennissen. De baanverlichting mag tot maximaal 23.00 uur branden.

10. Introducees: het is mogelijk om met een introducee (niet lid) te spelen. De introducee betaald €5,- per uur en moet via de pin betaald worden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het lid die de introducee meeneemt. De introducee wordt ook vermeld bij het reserveren in de KNLTB ClubApp.

11. Wil de introducee vaker dan 3 keer spelen dan dient hij/zij lid te worden. Zie daarvoor: www.fivelveld.nl onder “Leden =>Lidmaatschap”.

12. Laat geen afval achter! Doe alles in de daarvoor bestemde bakken. Hou het tennispark schoon! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144