Vrijdag 17 juni

21 juni 2022

Jongens en meisjes,
wat een heerlijk begin van het Damster tennis toernooi mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Fysiotherapie de Buren. Vrijdagavond klokslag 19.00 begonnen de eerste geplande wedstrijden. De voorspellingen qua weer waren verontrustend, hoge temperaturen met uitschieters naar 30+, graden maar zoals gewoonlijk was het weer in Groningen iets anders. Bewolkt met 23 graden, prima tennis weer!
 
Op alle banen werd gestart volgens schema zoals de organisatie dit had ingedeeld. Dit jaar in handen van Lorian en Joke. Dit koppel verdient een pluim voor organisatie skills en bovenal vriendelijkheid.
Alle toernooi spelers werden namelijk verwelkomd met een drankje, vriendelijke lach, een kus op de wang (op aanvraag) en als klap op de vuurpijl een verassing in de vorm van een clubdemper en nieuwe grip.
De hele avond werd er strijd geleverd op alle banen op verschillend niveau. De top spelers in de heren dubbel maakten er een mooie strijd van met twee mooie partijen tennis van aangenaam niveau. Maar ook onze beginnende tennissers lieten verrassend tennisspel zien. In spannende duels werd er gevochten voor ieder punt. Er waren hoogte en dieptepunten, maar al met al ging iedere speler met een goed gevoel van de baan. Als speler doe je je uiterste best om als winnaar van de baan te stappen maar soms is de tegenstander net even beter.
Om 22.45 stapte op baan 4 de laatste gemengd dubbel winnaar van de baan na een hevige strijd.
Bij een tennis wedstrijd is het gebruikelijk dat je na het tennisgevecht met je tegenstander een drankje doet. Ja daar zijn we bij het tennissen nogal van.
Vele teams bleven dan nog gezellig na zitten om met elkaar de gespeelde wedstrijden te bespreken of ander leuke gesprekken te delen.
Tot in de late uurtjes was het enorm gezellig op het leuk ingerichte terras van de tennisclub t'Fivelveld in Appingedam.
Op zaterdag vanaf 10.00 staan de vervolg wedstrijden gepland.
Kom vooral even buurten om te genieten van het sportieve Damster tennis toernooi. Het terras is open vanaf 10.00 uur.
Kom jij ook?
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144