Fivelveld haalt tennistopper in huis!

17 juni 2020


Beste Fivelvelders, 

Geen Björn Borg, maar Maikel Borg! Wij zijn een samenwerking aangegaan met lokale tennistopper Maikel Borg! Maikel (rechts op de foto) is 22 jaar, woont in Delfzijl en heeft jaren fulltime getennist. Hij heeft een aantal Future titels behaald in de dubbel en zijn hoogste notering was 500 ATP in de dubbel. Sinds kort is Maikel gestopt met fulltime tennis en het lijkt hem geweldig mooi om aan de andere kant van het net te staan en zelf training te geven. Hij wil zo spoedig mogelijk beginnen met zijn opleiding voor tennistrainer. 

Naast de reeds bestaande samenwerking met tennisschool Smashing gaat Maikel zijn ervaring in het professionele circuit delen met onze leden in de vorm van “tennissen onder begeleiding van een tennistopper!” Onder begeleiding van Maikel kunnen jullie langer tennissen (een heel uur i.p.v. 50 minuten) voor een lagere prijs. Dit kunnen we jullie bieden omdat Maikel nog niet in het bezit is van een licentie en wij geen winst hoeven te maken op de lessen. 

De prijzen zijn als volgt: 

Groep 6-8 personen     Voor 13 keer tussen 30 juni en 25 oktober is de totaalprijs € 87 

Groep 4 personen         Voor 13 keer tussen 30 juni en 25 oktober is de totaalprijs € 145  

Onze trainingsavonden zijn op dinsdag en op donderdag, maar als een andere dag jouw voorkeur heeft, geef dat dan wel door. Afhankelijk van het aantal deelnemers, gaan we in overleg met Maikel kijken of een andere avond ook tot de mogelijkheden behoort. 

Heb je interesse? Geef dan je naam, telefoonnummer, emailadres, je speelsterkte en jouw voorkeursdag door via [email protected]. Inschrijven kan tot en met 26 juni, zodat we zo snel mogelijk een indeling kunnen maken en kunnen beginnen! 

Met sportieve groet,

Het bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144