Damstertennistoernooi 19 juni

21 juni 2022

Het einde van het Damster tennis toernooi is een feit. Maar wat een gezellig, sportief en succesvol toernooi is er in 2022 neergezet.
In de ochtend werden er nog 3de rondes gespeeld, en vanaf 14.30 werden de finale wedstrijden gespeeld in verschillende klasses.
Het was duidelijk frisser op de baan in vergelijking met de twee voorgaande dagen. Voor de spelers eigenlijk betere omstandigheden.
Tijdens de finales werden er spannende wedstrijden gespeeld met op baan 1 de herendubbel 5. Het publiek werd getrakteerd op een 1-1 in sets waarbij een supertiebreak tot 10 punten werd gespeeld. Na spannende balwisselingen, mooie volleys en smashes liepen Dennie en Robert als winnaars van de baan. Proficiat mannen.
Na een dankwoord van Sophia, die namens de organisatie onder andere hoofdsponsor Fysiotherapie de Buren bedankte. De hoofdsponsor heeft ook voor 2023 al toegezegd. Chapeau.
Vóór de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers terecht in het zonnetje gezet door de oprganisatie waarbij ze een surprise in ontvangst mochten nemen.
Dat we een familieclub zijn blijkt uit een extra attentie en natuurlijk applaus voor ons "kantine kids team". De grote zak met spekjes zal vast goed smaken.
Alle winnaars werden daarna gefeliciteerd en konden een dezwaambloemen roos plus een enveloppe met inhoud ophalen. En er zijn geen corona beperkingen meer, dus werden alle winnaars ook gezoend tot grote blijdschap van Lorian die hier zichtbaar van genoot. 😜
Alle winnaars werd gevraagd om nog even te poseren voor het grote sponsordoek voor een winnaars kiekje voor de krant.
Het was een heel geslaagd Damster tennis toernooi met een nieuwe opzet. Natuurlijk was het ook heerlijk tennisweer zowel voor de spelers als het publiek.
De organisatie wil dan ook graag iedereen bedanken voor de inzet en het enthousiasme.
Maar...
Joke, Lorian, Martin, Ronald, Sophia en Brian. Jullie heel erg bedankt voor een fantastisch georganiseerd toernooi.