Wintertrainingen

12 oktober 2020


We hebben afgelopen periode alleen maar positieve reacties ontvangen over de trainingen en masterclasses van Maikel. Wij zijn hier heel erg blij mee en grote complimenten voor Maikel! Dit is de belangrijkste reden voor het bestuur geweest om ervoor te kiezen met Maikel verder te gaan. Komende winter zullen de lessen dan ook door hem gegeven worden.

Fivelveld heeft al jaren de uitdaging om voor de winter een goede locatie te vinden om te trainen. Dat is dit jaar niet anders. Tot nu toe hebben we alleen nog plek kunnen vinden in de hal Eelwerd voor maandagavond van 20:30 tot 21:30 en van 21:30 tot 22:30. Als je interesse hebt, geef je dan snel op! Geef je naam en voorkeurstijd door op [email protected]!    

We kunnen deze winterlessen aanbieden voor € 180 p.p. voor een groep van 8 personen (hier zitten de kosten van de hal bij in). Het gaat om 18 lessen van 1 uur, we starten op maandag 26 oktober en eindigen maandag 15 maart en in de schoolvakanties zijn geen lessen gepland. Hiermee zijn we goedkoper dan voorgaande winterseizoenen en we bieden een les van 1 vol uur aan in plaats van 50 minuten.  

Ondertussen gaan we verder met de zoektocht naar een aanvullende locatie, hier zijn wel gesprekken over gaande, maar er is nog niets concreet. Zodra we meer duidelijkheid hebben, brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.  

Met sportieve groet,
De trainingscommissie
Maikel, Eric, Martin en Jenny

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM