Ben jij, of ken jij, onze nieuwe voorzitter van onze tennisvereniging?

01 december 2021

Fivelvelder, 

Zoals jullie in een eerdere mail hebben kunnen lezen stelt de huidige voorzitter, Eric Mooij, zich niet herkiesbaar in de komende algemene ledenvergadering in januari 2022. Na een zoektocht hebben wij op dit moment nog geen nieuwe voorzitter gevonden.  

Wij hebben een vacature omschrijving gemaakt. Zie hiervoor de bijlage. We hopen dat er iemand onder de leden is die deze vacature wil / kan vervullen. Wij vragen jou om met ons mee te denken. Ben jij, of ken jij, de persoon die wij zoeken? Voor meer info kun je contact opnemen met 1 van de bestuursleden of mailen naar [email protected]   Ook als je nog over de functie nadenkt en twijfelt of meer informatie wilt neem gerust contact op met 1 van de bestuursleden. Je bent welkom om eens een bestuursvergadering bij te wonen om te kijken of het wat voor je kan zijn.

Wat is interessant aan dit verenigingswerk? Het werk in het bestuur en eventueel ander verenigingswerk wordt gedaan op vrijwillige basis. Dit betekent dat iedereen erg gemotiveerd en betrokken is bij de vereniging. Samen met een zeer gevarieerde en leuke groep mensen werk je aan één gezamenlijk doel: werken aan een gezonde, sportieve en gezellige tennisvereniging voor het hele gezin. Werktijden zijn zelf in te delen, ongeveer eens per maand wordt er vergaderd met het bestuur. Het verenigingsleven heeft een dynamiek waar je veel van kunt leren en veel voldoening uit kunt halen, omdat elke bijdrage van vrijwilligers belangrijk is. Zonder vrijwilligers, geen vereniging!  

Met vriendelijke groet,   

Het bestuur   

Vacature Voorzitter.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM

KVK-nummer

40023144