4 feb 2019 | Lustrumshirt

04 februari 2019


Beste Fivelvelders,
 
Vrijdag 4 januari hebben we feestelijk geproost op 2019 tijdens de nieuwjaarsborrel. 2019 is het jaar waarin Fivelveld 100 jaar bestaat!!!
 
We hebben het lustrumjaar afgetrapt met een korte presentatie van het nieuwe logo, het voorlopige programma (zie bijlage) en de introductie van een mooi lustrum T-shirt (zie foto’s). Er is een speciaal model voor vrouwen, mannen en kinderen. Het shirt is mede mogelijk gemaakt door Landstra en de Groot (ontwerp) en Groothandel Delftechniek (beschikbaar stellen t-shirts). Daarom kunnen we het shirt aanbieden voor een symbolisch bedrag van € 5. De opbrengsten van de shirts worden volledig gebruikt voor de geplande activiteiten.
 
Tijdens de nieuwjaarsborrel kon er gepast worden en zijn er al circa 50 exemplaren besteld, de meeste mensen hebben zelfs 2 of 3 besteld!!!! Hier zijn we erg blij mee. Tijdens de ALV op maandag 29 januari zal er, in de pauze en na afloop, weer een mogelijkheid zijn om te passen. Het zou mooi zijn als iedereen een shirt bestelt, omdat we hier iets ludieks mee willen doen tijdens ons traditionele trainingspakkentoernooi begin april.
 
Na 29 januari zullen de pas-shirts in de kantine blijven liggen en kan de bestelling op de bestellijst die erbij ligt ingevuld worden of kan de bestelling doorgemaild worden naar Martin op [email protected]. Geef dan jouw naam, maat, soort en aantal door. Bestellen kan tot 15 februari ivm bestellen en bedrukken van de shirts. Betaling kan contant plaatsvinden bij het ophalen tijdens het trainingspakkentoerooi begin april.
 
Laten we er met zijn allen een mooi en sportief lustrumjaar van maken!!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 596 627 131

Clubhuis

Farmsumerweg 19-1
9902 BK APPINGEDAM