Nieuwe trainer

Even voorstellen!

Hallo beste leden van LTC Fivelveld ,

Vanaf 1 april 2017 ben ik als tennistrainer actief bij jullie club en wil me daarom dan ook even voorstellen.

Ik ben Edwin Zuur 43 jaar en woon in Veendam, ben getrouwd met Patricia en samen hebben wij 2 kinderen Maureen (16 jaar) en Yorick ( 13 jaar ).
Op mijn 7e ben ik begonnen met tennissen, doordat de tennisbanen zowat in onze achtertuin lagen was ik bijna dagelijks op de baan te vinden. Mijn hele jeugd speelde ik bij TC Veendam. Het spelletje vond ik zo leuk dat ik besloot om naar het CIOS te gaan in Heerenveen, de sportopleiding van het Noorden. Daar heb ik mijn Tennislicentie A en B gehaald. Afgelopen jaren heb ik bij verschillende verenigingen training gegeven, combinatie TC Veendam, Meeden, en Muntendam. Bij TV Peize heb ik mijn langste periode training gegeven ( 10 jaar ). In 2011 ben ik gestopt als fulltime trainer, ik kreeg de kans om in een sportwinkel te werken, voor mij totaal iets anders. Het lesgeven begon vorig jaar toch weer te kriebelen en heb daarom besloten om de baan weer op te gaan. Smashing gaf mij het vertrouwen.

Een nieuwe trainer voor jullie, een nieuwe vereniging voor mij. Samen zullen wij hopelijk een mooie tijd gaan beleven. Ik hoop jullie met een glimlach op de baan te zien.

Een tennisgroet van,

Edwin Zuur

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Copyright © 2014 LTC FIVELVELD