Huisregels

Wanneer er geen kantinedienst is en je zou wel graag gebruik willen maken
van de koelkasten en de bijkeuken, dan kan je de sleutels halen bij de
volgende personen:
-Anneke Timmer Jan Leugstraat 32 tel.626037
-Tineke Jongsma Opwierderweg 154 tel.06 51595568
-Bert Dijkman Westersingel 15 tel.06 51104121
Sleutels moeten wel dezelfde dag terug gebracht worden!
————————————————————————————-
Berging van buitenaf openen
Koelkasten van het slot doen
Beide kantinedeuren openen
Zorg ervoor dat aan het eind van de dag de kachel laag staat, alle lampen uit
zijn en alle deuren weer op slot gedaan worden.
————————————————————————————-
Tijdens de competitie liggen er voor elk team lijsten in de witte map(ligt onder
de bar). Op de lijst wordt de naam van de aanvoerder van ieder team
genoteerd en vervolgens alle bestellingen van dit team en meestal ook van
hun tegenstanders.
Behalve deze lijsten verder met iedereen direct afrekenen.
Zorg er voor dat er voldoende koffie en kopjes klaar staan voor alle teams.
Elke kantinedienst begint met het zetten van koffie,
regels hiervoor hangen bij het koffie apparaat.
Thee wordt per kopje gezet met de waterkoker,
theezakjes liggen onder of op de bar.
————————————————————————————-
De kassa wordt uit de bijkeuken gehaald en in het vak rechts in de bar
geplaatst.
Aan het eind van de dag wordt het papiergeld + het ingevulde strookje
in een envelop gedaan.

Strookje + envelop liggen in het vak voor de kassa.
Envelop in de postbus in de bijkeuken doen.
Kassa aan het eind van de dag weer terugplaatsen in de berging
————————————————————————————-
Snoepgoed kan op de bar geplaatst worden.
Aan het eind van de dag weer in de berging zetten.
————————————————————————————-
Probeer in te schatten wanneer het een goed moment is om gehaktballen in
de pan te doen.
Over het algemeen kan je zeggen, alleen bij competitie en toernooitjes.
Zowel tussen de middag als aan het eind van de middag.
Tosti’s en soep maak je klaar wanneer er naar gevraagd wordt.
Gehaktballen en tosti’s liggen in de diepvries in de bijkeuken. Eerst ontdooien
in de magnetron(aanwijzingen op magnetron)
Daarna tosti in tosti ijzer en ballen met jus in de pan.
(er is juspoeder aanwezig)
Er is soep uit blik(€1,50) en/of cup of soup(€1,-)
ijsjes liggen ook in de diepvries in de berging
————————————————————————————-
Wanneer er voldoende mensen aanwezig zijn, mag je schaaltjes met nootjes
of chips neerzetten.
Schaaltjes met kaasblokjes kunnen gekocht worden voor €4,- (per zakje, in
koelkast bijkeuken)
————————————————————————————-
keukenblok en bar schoonhouden en netjes achterlaten
——————————————————————————————
bij veel afwas, mag je gebruik maken van de afwasmachine
wanneer de afwasmachine draait, niet tussentijds openen
——————————————————————————————
keuken- en kantinevloer vegen
——————————————————————————————
geen lege kopjes/glazen op de tafels in de kantine of op het terras laten
staan, tafels schoonhouden, terras netjes achter laten
——————————————————————————————
volle afvalbakzakken in de container gooien
de afvalbak van een nieuwe afvalzak voorzien
——————————————————————————————
lege flessen in de kratten onder de bar of in de berging
——————————————————————————————
toiletpapier aanvullen
——————————————————————————————
koelkasten altijd bijgevuld achterlaten
——————————————————————————————
sleutel voor de volgende kantinedienst persoonlijk afgeven
niet door de brievenbus gooien!!
controleer in de witte map nogmaals naar wie de sleutel moet
——————————————————————————————
-de trainers hoeven niet te betalen voor koffie en thee, wat er verder verbruikt
wordt, wordt genoteerd en aan het eind van de dag betaald
gebruiksaanwijzing pinapparaat
betaling

1.kies betaling
2.voer het bedrag in + ok
3.betaalkaart insteken + pincode + ok

Copyright © 2014 LTC FIVELVELD