Dutch P&I Eemsmond Open toernooi

Van maandag 8 juni tot en met zondag 14 juni werd weer het traditionele Dutch P&I Eemsmond Open toernooi georganiseerd door de tennisvereniging LTC ’t Fivelveld in Appingedam. Dit toernooi is al jaren het enige weektoernooi in het Eemsmondgebied. Men kon zich inschrijven voor alle categorieën (dames- en herenenkel, dames-, heren- en gemengd dubbel) en in de speelsterkte 3 t/m 9. Helaas was er te weinig opgave in de speelsterktes 3 en 4, maar in alle andere speelsterktes werd er wel volop gespeeld. Ondanks het gemis van topspelers spreken de organisatoren Irene Siaila en Lorian Slagter van een geslaagd toernooi.

Veel deelnemers waren afkomstig van tennisverenigingen uit de omgeving: Appingedam, Delfzijl, Spijk, Tjuchem, Schildwolde en Loppersum. Maar ook spelers afkomstig uit Groningen, Harkstede, Stedum, Ten Boer, Nieuwe Pekela, Scheemda, Nieuwolda, Warffum en zelfs Heerenveen speelden mee.

Hoewel het weer zaterdagmiddag even tegen zat konden toch alle partijen gespeeld worden. Er werden in het weekend prachtige finales gespeeld. Aan het einde van de zondagmiddag vond de prijsuitreiking plaats. Alle winnaars nogmaals gefeliciteerd!

Heren enkel 5: Daniël de Jonge
Heren dubbel 5: Albert Waalkens en Bert Wassing
Dames dubbel 5: Joke Duursema-Van Ess en Germaine Lubben
Gemengd dubbel 5: Olivier Micheneau en Ineke Folkersma
Heren enkel 6: Jasper Kruit
Heren enkel 7: Martijn Kanning
Heren dubbel 7: Ron de Boer en Ijf Vial
Dames dubbel 7: Anne Marije Knevelbaard en Christel de Vries
Gemengd dubbel 7: Tanja Bootsman en Jur Wieringa
Heren enkel 8: Jeroen Bansberg
Heren dubbel 8: Hans-Peter Cordes en Frank Wildeboer
Gemengd dubbel 8: Sophie Weistra en Xuewen Bakker

Het is ook na te lezen op:

Eemsmondsport.nl

Eemskrant.nl

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Copyright © 2014 LTC FIVELVELD