Dubbeldik

dubbeldik2015

DUBBELDIK NIEUWSBRIEF NR. 1 – 22 april 2015

Beste dames en heren Dubbeldikkers en potentiële nieuwe deelnemers,

Menigeen heeft er vast reikhalzend naar uitgekeken, de voorjaarscompetitie is immers al halverwege, maar hier is hij dan:

De eerste officiële aankondiging voor Dubbeldik 2015.

De data zijn bekend:
5, 19 en 26 juni en 3 juli
21 en 28* augustus
*ook de feestelijke afsluiting met prijsuitreiking.

Jullie zijn uitgenodigd om je aan te melden. Dat kan als team, maar ook als individu; dan proberen we een Dubbeldikpartner voor je te vinden.

Voor iedereen die nog nooit van Dubbeldik gehoord heeft een korte toelichting.
Het is een gezelligheidstoernooi voor mixteams. Verder worden er geen eisen aan de teams gesteld, behalve dan dat je senior lid bent. De wedstrijden worden in 2 poules gespeeld en er wordt ingedeeld op speelsterkte. Zo kunnen zowel gevorderden als beginners meedoen. Elke vrijdag (data hierboven) speel je als team een wedstrijd. Aanvang is 19.00 uur of 20.30 uur. De organisatie regelt de hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening.

De vorige edities leren dat iedereen fanatiek zijn/haar wedstrijden speelt, maar dat de sfeer altijd goed is en dat de nazit zeker net zo belangrijk (en gezellig) is als de wedstrijd.

Aanmelden kan via: info@fivelveld.nl
Vermeld je naam, speelsterkte (in de dubbel) en telefoonnummer. Geef ook door of je voorkeur uitgaat naar 19.00 of 20.30 uur beginnen. Daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Sportieve groet,

Yvonne

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Copyright © 2014 LTC FIVELVELD